Cara Jaga Lilin Aromaterapi Agar Tahan Lama

Kalau nyalakan lilin aromaterapi kat rumah memang best. Tapi, cara jaga lilin aromaterapi sangat penting. Sebab kalau rosak boleh menangis tepi bucu katil sebab harganya kayangan sangat! Bila bakar lilin ni rasa segar satu badan saat menghidu bau harum satu rumah. Haruman flora yang manis membangkitkan rasa nyaman dan tenteram memang tak boleh bawa bincang lah. Terdapat banyak jenama yang […]

Biscoff Cheesecake Tanpa Bakar Resipi Che Nom

Kek viral ini memang teringin sangat nak cuba. First time beli dengan kawan yang juga baker nun jauh di Kluang. Kebetulan dia nak datang Shah Alam, kitaorang pun jual. Sedap, tapi masa tu beli 2 slices kongsi dengan anak-anak, memang tak cukup lah. Nampak pula Che Nom share resipi Biscoff Cheesecake tanpa bakar, semangat terus nak buat sendiri. Suatu ketika […]

Pemeriksaan MAMOGRAM Percuma Yang WAJIB Cuba

Saya mula cari program pemeriksaan mamogram percuma bila umur dah masuk 40 tahun. Peningkatan usia ni macam-macam yang kena tengok. Ibarat kereta dah lebih lima tahun ada saja part kereta yang mula meragam. Macam tu jugak dengan tubuh kita. Sebagaimana yang kita tahu kanser payudara adalah kanser tertinggi yang dihadapi oleh kaum wanita. Oleh itu, sebagai langkah berjaga-jaga kita perlu […]